MONDAY, JULY 12
6 p.m. Building Setup—4-H Building & Exhibit Hall
TUESDAY, JULY 13
8 a.m. Consumer Clothing Check-In—4-H Building
9 a.m. Consumer Clothing—Private Judging—4-H Building
12 p.m. Fashion Revue Check-In—4-H Building
1 p.m. Fashion Revue—Private Judging—4-H Building
5:30-7 p.m. Non-Perishable & All Mini 4-H Check-In & Open Judging—4-H Building & Exhibit Hall
WEDNESDAY, JULY 14
4 p.m. Aerospace Check in—Boys & Girls Club
5 p.m. Aerospace Construction Judging—Boys & Girls Club
6 p.m. Aerospace Launch—Boys & Girls Club
THURSDAY, JULY 15
8:30-10 a.m.—Perishable & Sewing Check-in
& Open Judging—4-H Building & Exhibit Hall
4-5:30 p.m. Open Class Check-In—Exhibit Hall
FRIDAY, JULY 16: SPONSORED BY TIPMONT REMC
7-8 a.m. Open Class Check-In—Exhibit Hall
8 a.m. English Horse Show—Horse Arena
8 a.m.—12 p.m. Open Class Setup/Judging—Exhibit Hall
12-9 p.m. Exhibits Open—4-H Building/Exhibit Hall
6 p.m. Food Auction—4-H Building
7 p.m. 45 RPM Concert—Outdoor Stage Livestock Check-In:
4-6 p.m. Llama, Goats, & Sheep Check-In
4-7:30 p.m. Dairy and Beef Check-In
6-8 p.m. Rabbit and Poultry Check-In
8-11 p.m. Swine Check-In
SATURDAY, JULY 17: SPONSORED BY CENTRAL INDIANA RUBBER
8 a.m. Rabbit Show—Main Arena
8 a.m. Western & Contesting Horse Show—Horse Arena
8-9:30 a.m. Goat Weigh-In (located in sheep barn)
9 a.m. Carcass Class Scanning—North End of West Swine Barn
9:30-10:30 a.m. Little Miss/Mister Check-In —4-H Building
10 a.m.-9 p.m. Exhibits Open—4-H Building/Exhibit Hall
11 a.m. Little Miss/Mister Competition—4-H Building
12 p.m. Storytime with Crawfordsville Library—Outdoor Stage
12-3p.m. Monty Madness Scavenger Hunt—Extension Office
1 p.m. Poultry Show—Main Arena
2:30-4 p.m. Crawfordsville Dance—4-H Building
2:30-4 p.m. NMMS Choirs—Outdoor Stage
4-5 p.m. 4-H Education Station: Science—4-H Building
5:30 p.m. Fashion Revue & Consumer Clothing—4-H Building
6 p.m. Llama Show—Main Arena
7 p.m. War Radio Concert—Outdoor Stage
SUNDAY, JULY 18: SPONSORED BY NUCOR
8:30 a.m. Church Service—4-H Building
10 a.m.-9 p.m. Exhibits Open—4-H Building/Exhibit Hall
10:30 a.m. Cat Show—4-H Building
11 a.m. Sheep Show—Main Arena
1 p.m. Small Animal Show—4-H Building
3-5 p.m. Kasey Burton Concert—Outdoor Stage
4-5 p.m. 4-H Education Station: Civic Engagement—4-H Building
5 p.m. Cattle Showmanship—Main Arena
6-7 p.m. Hobby Horse Race—Horse Arena
6:15 p.m. Public Speaking Contest Check-In—4-H Building
6:30 p.m. Public Speaking Contest—4-H Building
7 p.m. Phillip Steven Open Road Band Concert—Outdoor Stage
7 p.m. Pet Parade—Main Arena
8 p.m. Sheep Grand Drive—Main Arena
MONDAY, JULY 19: SPONSORED BY YORK AUTOMOTIVE & FARM CREDIT MID-AMERICA
7:30-10:30 a.m. Breakfast served by Southmont FFA—4-H Building
8 a.m. Swine Show—Main Arena
10 a.m.-9 p.m. Exhibits Open—4-H Building/Exhibit Hall
3-5 p.m. Waylon Gomez Concert—Outdoor Stage
4 p.m. Pedal Tractor Pull—Front of Arena-Southmont FFA
5:30-6:15 p.m. Storytime with Crawfordsville Library— Outdoor Stage
6 p.m. Dance By Deborah—4-H Building
6-7 p.m. Hobby Horse Race—Horse Arena
7:30 p.m. Swine Grand Drive—Main Arena
TUESDAY, JULY 20: SPONSORED BY HOOSIER HEARTLAND STATE BANK
8 a.m. Dairy Goat Show—Main Arena
***Goat Showmanship will begin at the conclusion of the Dairy Goat Show***
10 a.m.-9 p.m. Exhibits Open—4-H Building/Exhibit Hall
10 a.m. Dog Show—4-H Building
11 a.m. Pygmy Goat Show—Main Arena
1 p.m. Meat Goat Show—Main Arena
4-5 p.m. 4-H Education Station: Healthy Living—4-H Building
5 p.m. Beef Grooming—Main Arena
6-7 p.m. Hobby Horse Race—Horse Arena
7 p.m. 4-H Awards Program—4-H Building
7 p.m. Barefoot McCoy Concert—Outdoor Stage
WEDNESDAY, JULY 21: SPONSORED BY VALLEY PROFESSIONALS COMMUNITY HEALTH CENTER
7:30-10 a.m. Breakfast served by Southmont FFA —4-H Building
9 a.m. Dairy Show—Main Arena
10:30 a.m. Beef Show—Main Arena
10 a.m.-8 p.m. Exhibits Open—4-H Building/Exhibit Hall
2-4 p.m. Watermelon Race—Main Arena
6-7 p.m. Hobby Horse Race—Horse Arena
6-7:30 p.m. Steve Trent Concert—Outdoor Stage
6 p.m. Overall Showmanship—Horse Arena
8 p.m. Beef Grand Drive—Main Arena
***Livestock released one hour after the conclusion of the beef grand drive***
THURSDAY, JULY 22: SPONSORED BY VALERO RENEWABLES—LINDEN
9 a.m. 4-H Tractor Driving Contest—Behind Extension Office
12 p.m. All livestock must be off property
4-5:30 p.m. 4-H Project Check-Out (Walk-up)—4-H Building
4:30-5:30 p.m. Open Class Check-Out— Exhibit Hall 6:30 p.m. Livestock Auction—4-H Building
SATURDAY, JULY 24
8 a.m. Final Fairgrounds Clean Up (All 4-H Families Encouraged to Help.)
**Animals will be released 1 hour after the conclusion of the Beef Grand Drive and must be off the fairgrounds by Noon on Thursday, July 22nd **